Contact opnemen met de Technische Support

Als u geen oplossing voor uw probleem vindt in de documentatie of in andere informatiebronnen over Kaspersky Endpoint Security, raden we aan dat u contact opneemt met de Technische Support. De Technische Support beantwoordt graag al uw vragen over de installatie en het gebruik van Kaspersky Endpoint Security.

Kaspersky biedt ondersteuning voor Kaspersky Endpoint Security tijdens de levenscyclus van het programma (raadpleeg de pagina met de levenscyclus van het programma). Lees eerst de regels voor ondersteuning voordat u contact opneemt met de Technische Support.

U kunt contact opnemen met de Technische support op één van de volgende manieren:

Wanneer u de experts van de Technische Support van Kaspersky op de hoogte hebt gebracht van uw probleem, kunnen ze u vragen een tracebestand aan te maken. Met het tracebestand kunt u het tracen van programmaopdrachten stapsgewijs bijhouden en bepalen in welke fase van de programmawerking de fout optreedt.

Mogelijk vragen de experts van de Technische Support ook aanvullende informatie over het besturingssysteem, actieve processen op de computer en gedetailleerde rapporten over de werking van programmaonderdelen.

Wanneer de diagnostische testen worden uitgevoerd, kunnen de experts van de Technische Support u vragen om programma-instellingen te wijzigen door:

Experts van de Technische Support geven alle noodzakelijke informatie om deze handelingen uit te voeren (beschrijving van de te volgen stappen, de te wijzigen instellingen, configuratiebestanden, scripts, aanvullende functionaliteit voor de opdrachtregel, modules voor foutopsporing, speciale hulpprogramma’s, enzovoort) en zeggen u welke gegevens er worden gebruikt om de fout op te sporen en te corrigeren. De uitgebreide diagnostische informatie wordt op de computer van de gebruiker opgeslagen. De gegevens worden niet automatisch verstuurd naar Kaspersky.

De eerder vermelde handleidingen mogen alleen onder het toezicht van experts van de Technische Support worden uitgevoerd en hun instructies moeten strikt worden opgevolgd. Het zelf wijzigen van programma-instellingen op manieren die niet worden beschreven in de online help of in de aanbevelingen van de technische support kan leiden tot vertragingen en crashes van het besturingssysteem, het beveiligingsniveau van uw computer verlagen en de beschikbaarheid en integriteit van de verwerkte informatie schaden.

In deze Help-sectie

Inhoud en opslag van traceringsbestanden

Tracing van programmawerking

Tracing van programmaprestaties

Dump schrijven

Dump- en tracebestanden beschermen